Month: December 2017

2017-ta, vit i ashpërsisë së Thaçit

Viti 2017 ishte një vit interesant për presidentin e vendit.Hashim Thaçi e nisi vitin me premtimin për bërjen e ushtrisë sivjet, ndërsa e përmbylli me kritika të rrepta kundër BE-së për mosliberalizim të vizave por edhe për krijimin e Gjykatës Speciale.Pak ditë para përfundimit të vitit, u bë i ditur […]

E nisi si i arrestuar, përfundoi kryeministër

Në fakt, 2017-ta ishte një vit i ngarkuar me zgjedhje.Pothuajse nga pranvera e hershme shteti ra në letarxhi, duke u lënë partive politike hapësirë për aktivitete e fushate.Në qershor u mbajtën zgjedhjet nacionale, që pasuan me një krize të formimit të qeverisë dhe Kuvendit, pas të cilave Ramush Haradinaj, fitoi […]