Ahmet Isufi deklarohet haptazi për demarkacionin , vjen edhe reagimi i Haradinajt

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Ahmet Isufi para deputetëve ka thënë se ky grup nuk e ndryshon qëndrimin për demarkacionin dhe se atë e ka bërë të ditur me kohë.“Pas raportit të fundit janë qartësuar edhe më shumë gjërat dhe ne nuk do ta votojmë”, ka thënë Isufi.Më pas, shefi i tij i partisë, kryeministrit Haradinaj ka thënë se e respekton secilin vendim të deputetëve të AAK-së, duke mos treguar se si do të votonte ai po të ishte deputet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *