Kadri Veseli unë do të jap nënshkrimin tim për hetimin e SHIK-ut!

ryetari i Kuvendit, Kadri Veseli ka thënë se ai është i pari i cili do të jap nënshkrimin e tij për hetimin e SHIK-ut.“Ju nuk do të mund të më linçoni publikisht. Do ta hetojmë SHIK-un dhe ju do të skuqeni”, tha ai, raporton Gazeta Blic.Sipas tij, përpos Gjykatës Speciale, do të ishte mirë që të themelohej edhe një gjykatë speciale për çështje tjera në Kosovë.
“Do ta themelojmë edhe një gjykatë speciale për këto çështje”, ka theksuar i pari i PDK-së.Madje, ai ka theksuar se e gjitha do të ndodhë nga janari i vitit të ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *