Kujtim Shala i LDK-së përplaset me kryeministrin Haradinaj

Në seancën e sotme, nënkryetari i Kuvendit, Kujtim Shala, ka thënë se ai vetë, si deputet, do të votojë marrëveshjen e Demarkacionit, ashtu siç e voton edhe kryeministri.Kujtim Shala i ka thënë kryeministrit Ramush Haradinaj se ai është i pari i qeveris,ë dhe si i tillë, i pari duhet të sprovohet.“Është totalisht e paqartë se si do të votojë kryeministri, si do të votojë subjekti i juaj. Unë ju garantojë se do të votojë ashtu sic votoni ju”, ka thënë deputeti Shala.

Ndërsa, pas kësaj ka marrë fjalën kryeministri, i cili ka thënë nuk tërhiqet mbrapa, ashtu sic ka bërë ish-kryeministrit Isa Mustafa, të cilin e ka quajtur ‘të ngratë’“Unë se kthejë mbrapa, e kom sjellë para juve deputetëve”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *