E nisi si i arrestuar, përfundoi kryeministër

Në fakt, 2017-ta ishte një vit i ngarkuar me zgjedhje.Pothuajse nga pranvera e hershme shteti ra në letarxhi, duke u lënë partive politike hapësirë për aktivitete e fushate.Në qershor u mbajtën zgjedhjet nacionale, që pasuan me një krize të formimit të qeverisë dhe Kuvendit, pas të cilave Ramush Haradinaj, fitoi dhe u bë kryeministër.

Në tetor e nëntor u votua për asamble lokale e kryetarë komunash.Befasitë nuk munguan, ndërsa Istogu bëri përjashtim, duke votuar tri herë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *