Kallashi i dridh të pasmet para fytyrës së Milaim Zekës (Video)

Kallashi i dridh të pasmet para fytyrës së Milaim Zekës (Video)

N’Kosovë Show, emision i drejtuar nga Shpetim Desku, këtë javë ka ftuar dy nga figurat më interesante të ekraneve televizive, Kallashin dhe Milaim Zekën.
Fillimisht, si pjesë e skenarit të këtij emisioni, Kallashi është mashtruar kinse Zeka lëshon studion për shkak të vonesës së valltares, para se të kuptohet se kjo ishte vetëm lojë.Ndërsa, më pas Kallashi ka demonstruar talentin e saj në vallëzim duke dridhur të pasmet para fytyrës së Milaim Zekës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *