Si i përgjigjet Lladrovci Haradinajt kur e pyet për Forcën dhe Fuqinë?

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka shpjeguar dallimin mes Forcës dhe Fuqisë, bazuar në thënien e tij të famshme se “forca e bën fuqinë”.

Ai përgjigjen e ka dhënë në një lidhje direkte, në Lajmet Festive të Klan Kosovës, të moderuara nga kryeministri, Ramush Haradinaj, dhe gruaja e tij, Anita.

“Ju kam dëgju edhe njëherë që keni thënë se Forca e bën fuqinë? S’e di a keni thënë kështu? Ku qëndron kjo, kush e bën fuqinë?”, e pyet kryeministri Lladrovcin.

Ndërkaq përgjigjen e kryetarit të Drenasit mësojeni në videon më poshtë nga minuta 01:33.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *