Aktori Mensur Safqiu në gjendje të rëndë. Flet edhe Vedat

Kjo pyetje mund të tingëllojë tronditëse.Po, as më pak e as më shumë sesa tronditëse.Ama, këtë pyetje e ka bërë Vedat Bajrami, krahas një foto shokuese të kolegut të tij, Mensur Safqiu, i njohuri si Axha Sheq, shkruan “Kosovarja”.

Nuk dihet se ku, si dhe pse është bërë kjo foto, por në këtë imazh, aktori nuk duket aspak mirë, madje vërtet le dyshime nëse ka vdekur. Sigurisht, foto është shkëputur nga ndonjë xhirim i ndonjë prej video projekteve të “Stupcave”.Kur është fjala për “Stupcat”, as vdekjen nuk mund ta marrim seriozisht dhe këtë e dëshmon edhe ky mbishkrim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *