Plas gallata në rrjet: Haradinaj nga Meksika duke hyrë në të zezë në SHBA

Pas refuzimit të vizës për të hyrë në SHBA, në rrjete sociale dhe media satirike, ka filluar gallata me Ramush Haradinajn.

Portali satirik nga Maqedonia “zhaba” ka bërë një shkrim duke ironizuar me Haradinajn.

“Pasi iu refuzua viza amerikane, Ramush Haradinaj ka vazhduar rrugëtimin e tij për në SHBA.

Momentalisht ai ndodhet në Huarez të Meksikës ku në të zezë po tenton të kalojë kufirin.” – ka shkruar portali zhaba duke ilustruar me foton e mësipërme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *