Day: January 13, 2018

Fisnik Ismaili: Duhna me lanë politikën

Deputeti i Vetëvendosjes, Fisnik Ismaili, ka reaguar përmes një postimi në Facebook, pas lajmit në medie, ku pretendohet se edhe logoja tjetër e 10 Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës është plagjiaturë, përcjell “Bota sot”. Ismaili ka shkruar se, “Duhna me e lanë politikën e me nisë me u marrë me […]

Lajm i mirë: Rritet paga minimale

Paga minimale në vend aktualisht është e kategorizuar 130 euro për të punësuarit deri në moshën 35-vjeçare dhe 170 euro për të punësuarit mbi moshën 35-vjeçare.Kosovarët kanë pritur pothuajse 7 vjet që të ndodh një rritje.E deklarimet e fundit, që paga minimale në Kosovë të jetë 250 euro, po komentohet […]