Banoret e konviktit i argëtojnë kolegët – vallëzojnë në mes të natës me të brendshme

Banoret e konviktit i argëtojnë kolegët – vallëzojnë në mes të natës me të brendshme

Disa banore të konviktit në Prishtinë kanë dhënë “shfaqje” falas për kolegët e tyre, përderisa kanë vallëzuar në të brendshme në orët e vona të natës.
Këto vajza ndezin dritën dhe vallëzojnë pa asnjë kompleks derisa gjithçka filmohet nga kolegët e tyre që gjatë asaj kohe kanë qëndruar jashtë ndërtesës së konviktit, shkruan Gazeta Express.

Në konviktet e Prishtinës, banojnë qindra studentë nga rajonet më të largëta të Kosovës.

Më poshtë mund të shihni videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *