Reagon miku i madh i shqiptarëve Bill Clinton ndaj zërave të fundit kundër Shqipërisë dhe shqiptarëve

Reagon miku i madh i shqiptarëve Bill Clinton ndaj zërave të fundit kundër Shqipërisë dhe shqiptarëve.

Përderisa kam qenë president i SHBA-ve jam njohur me rrethanat e popujve të ndryshëm nëpër botë, por ajo që më la mbresa dhe nuk do e harroj asnjëherë ishin tiparet e popullit më bujar në rajon-shqiptarëve.

Historia e tyre për të cilën jam interesuar flet për bujarinë e tyre si popull dhe zemërgjërsinë e tyre.

Në historinë e begatë shqiptare nuk përmendet askund fjala pushtimi apo zaptimi i ndonjë teritori por vetëm mbrojtja dhe bashkimi i trojeve të tyre autoktone.

Kjo i bën ato popullin e vetëm në botë që nuk kanë dëshirë për të shtypur tjetrin prandaj dhe kanë simpatinë e parezervë të SHBA-ve.

Fjalët e agjenturave të ndryshme se shqiptarët krijojnë trazira bien poshtë pasi janë popull liridashës e të civilizuar – përfundoi shkrimin miku i madh i shqiptarëve.

Hapeni lidhjen poshtë për detajet e lajmit që presidenti Clinton e ndau në rrjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *