Day: January 31, 2018

​Gazetari i njohur, Haradinajt: Po luani lojëra dhe po kërcënoni, si po prisni që BE’ja t’ju ndihmojë?

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, është përballur me disa pyetje të vështira, gjatë një interviste në emisionin “Zona e konfliktit”, të Deutsche Welles. Njëri prej gazetarëve më të njohur në botë për intervista të rrepta, Tim Sebastian, e ka pyetur shefin e ekzekutivit kosovar se si mund t’i besojë Bashkimi […]