Varroset në Kleçkë ish ushtari i UÇK-së, Haradin Bala (Video)

Image result for Varroset Haradin Bala (VIDEO)

Në varrezat e dëshmorëve në Kleçkë, është varrosur ish ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Haradin Bala, që ndërroi jetë mëngjesin e hershëm.

Në varrimin e tij kanë marrë pjesë shumë bashkëluftëtarë dhe bashkëqytetarë, njofton Klan Kosova.

Zëvendësministri, Fatmir Limaj, ka çmuar lart rolin e Balës gjatë luftës së viti 1999,, por dhe pas luftës, që siç ka thënë ka mbrojtur me dinjitet luftën e shenjtë.

Limaj dhe Bala përveç në luftë, kanë qenë bashkë edhe në Tribunalin e Hagës, për akuzat për krime lufte.

Rolin e Balës e vlerësuan edhe shumë bashkëqytetarë të tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *