Lumja i reagon Ivankës- Masi s’jom kon aty, kurvavu me burra të huj

Zonja e Parë e Republikës së Kosovës, doktoresha e shkencave inovative, Hirësia e Saj, Lumnije Thaçi, ka reaguar ndaj vajzës së presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Ivanka Trump e cila me të hetuar se aty mungon Lumja, ka vrapuar për të dalë në foto me Hashim Thaçin, burri i cili e dashuron tejmase Lumen.

Lumja e cila nuk ka mundur të shkoj në Amerikë për shkak se i ka pasur disa provime shtesë ka dhënë një deklaratë të fortë për Kukunews, duke e akuzuar Ivankën se ka shfrytëzuar tejmase mungesen e saj.

“Ajo kurvë, ka dalë në foto me Hashimin masi sjam kan unë aty se me pas kon unë aty ajo as skish mujt me ju afru. E masi sjam kan unë aty, ajo shkon kurvavet tepër me të madhe”, ka thënë Lumja e nervozuar.

Megjithatë ajo është e vëtëdijshme për dashurinë përfundimtare dhe të pafundme të Hashimit, andaj edhe ka shprehur optimizmin e saj, që nuk do të ndikoj asgjë.

“Me të kallxu drejt o Kukuneës unë as që e kom vet Hashën për atë foto, se spo du me dalë asi që kishe ma ka ni ose kom xhelozu. A me atë kurven, i kam do llafe sa t’më bëhet puna me shku deri në Amerikë. E din fort mirë ajo”, ka thënë Lumja.

Ne jemi me Lumen, kundër Ivankës e cila ëshë një pro-ruse.

Laft e hallkut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *