Author: admin

Një fëmijë i varfër i ktheu portofolin pronarit dhe i kërkoi vetëm një dollar në shkëmbim, ai qeshi me të por u turpërua kur mori vesh arsyen e vërtetë të tij!

Kur filantropisti Kenneth Behring kaloi nëpër zonën e Gjirit të San Franciskos në vitet 1990, ai papritur vuri re se portofolin e tij kishte humbur. Ndihmësi i tij tha me ankth: “Ndoshta keni humbur portofolin tuaj gjatë ecjes tuaj në mëngjes nëpër lagjet e varfra në Berkeley. Çfarë mund të […]